Då vi är rätt upptagna lönar det sig att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Smidiga flyttar för hushåll
och företag!

Vi betjänar Er även på svenska.
Transport and moving services also in English.

Flyttjänst från Esbo där den behövs

Iisimuutto är en smidig, högklassig och förmånlig flyttjänst för privat- och företagskunder.

Hos Iisimuutto satsar vi helhjärtat på högklassig service till förmånligt pris, transparent verksamhet och kundnöjdhet. Med fokus på dessa värden erbjuder vi bostadsflytt och företagsflytt inom Esbo, Helsingfors, Vanda och övriga huvudstadsregionen, men också vid behov till andra platser. Vi erbjuder även transporttjänst, till exempel för pianon och andra stora föremål som är besvärliga att flytta.

Vi har en stor, ren lastbil på 52 kubikmeter och raska flyttkarlar. I bästa fall transporterar vi hela flyttlasset på en gång, vilket sparar tid och är miljövänligt. Via oss får du även flyttlådor. Läs mer om våra tjänster, se vår prislista och beställ en flytt!! 

Över tusen flyttar och nöjda kunder

Vi flyttar alltid så omsorgsfullt och effektivt som möjligt, utan onödiga pauser. Vi har redan i flera års tid flyttat med ett noggrant utvalt team. Vi har redan utfört drygt 1 000 flyttar. Vårt team är vältränat och uppfyller kvalitetskraven för vår verksamhet. Vi är även ett rökfritt företag.


Under årens lopp har Iisimuutto till vår glädje fått positiv respons av kunderna. Vihar redan utfört över 1 000 flyttar. Under Hört av kunder ser du vad våra kunder anser om vår tjänst. Kontakta oss och berätta om din egen flytt, så beräknar vi dess tidsåtgång och pris!

bostadsflytt

Bostadsflytt

Ska du flytta? Vi flyttar effektivt och säkert.

Företagsflytt

Företagsflytt

Vi planerar och sköter din företagsflytt kostnadseffektivt.

Palaute asiakkailta

Hört av kunder

Så här säger kunderna om oss. Kolla in några kommentarer och bli vår kund!

KONTAKTA OSS

Vi hinner inte alltid svara i telefon. Därför ber vi dig vänligen begära en offert av oss med detta formulär eller via e-post. Ange gärna tidpunkt för din flytt, adresser, bostadens storlek, våning, huruvida  det finns det hiss i huset och hur många flyttlådor du behöver.

Iisimuutto
Löjvägen 4 C

02170 Esbo

Jag vill ta emot erbjudanden och information via e-post.
Jag vill ta emot erbjudanden och information via textmeddelande.
hCaptcha