Företagsflytt i Esbo och Helsingforsregionen

Effektiv och förmånlig flyttjänst för att flytta kontoret


Iisimuuttos  företagsflytt är en säker och snabb flyttjänst för företag i Esbo, Helsingfors, Vanda och övriga huvudstadsregionen. Vi skräddarsyr din flytt omsorgsfullt ända från planeringen, som vid behov omfattar ett kartläggningsbesök på kundens kontor. På så sätt kan vi ge en så exakt tids- och kostnadsberäkning som möjligt för flytten samt beakta alla eventuella specialarrangemang kring lösöre som ska flyttas, beroende på kundens önskemål.


Begär en flyttoffert för ditt företag eller boka in ett besök av oss på ditt kontor. Med oss kan du lita på att flytten sker kontrollerat vid avtalad tidpunkt och att vi beaktar alla dina önskemål om flytten.

muuttokalusto

Prislista

  • 1 r + k flytthjälp fr. 160 €, sis. 1,5 timmar
  • 2 r + k flytthjälp fr. 199 €, sis. 2 timmar
  • 3 r + k flytthjälp fr. 290 €, sis. 3 timmar
  • Enskild transport fr. 49,90 €, t.ex. soffa
Pris inklusive moms 24 %, lastbil (37 m³), transportkärror, 2 bärare/chaufförer och bränsle max. 15 km. Överskridande timmar från 39,90 €/bärare.


Flyttlådor:

Som kund hos Iisimuutto får du 20 % rabatt på dagshyran för flyttlådor hos Lainalaatikko. Du kan beställa lådor direkt hem på tfn 09 512 31 23 eller på adressen lainalaatikko.fi


Pianotransport: Pianopojat ger 10 % rabatt vid pianotransport, nämn Iisimuutto Esbo när du beställer.


Betalningsmedel: kontant eller med kort i samband med flytten. Till företag mot faktura, faktureringstillägg +15 €/faktura.


Obs! Flytt- och transporttjänster är tillståndspliktig verksamhet och för dessa gäller även beställaransvar. Iisimuutto har gemenskapstillstånd för EU-/EES-området, våra förare har yrkeskompetens och
ansvarsförsäkring upp till 1 000 000 €.

Erfaren personal och rejäl flyttmateriel

Under åren har vårt team utfört redan över 1 000 flyttar och utöver företagsflytt även bostadsflytt . Vi upprätthåller omsorgsfullt våra anställdas yrkeskompetens, vilket har lett till positiva kunderfarenheter. Du kan läsa mer om dessa här. Vår stora lastbil bidrar till att vi kan utföra företagsflytt kostnadseffektivt.

KONTAKTA OSS

Vi hinner inte alltid svara i telefon. Därför ber vi dig vänligen begära en offert av oss med detta formulär eller via e-post. Ange gärna tidpunkt för din flytt, adresser, bostadens storlek, våning, huruvida  det finns det hiss i huset och hur många flyttlådor du behöver.

Iisimuutto
Löjvägen 4 C

02170 Esbo

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.
hCaptcha