Muutto uuteen kotiin Espoossa tai muualla Suomessa?

Iismuutto hoitaa kotimuutot myös ulkomailla tehokkaasti aikaa ja kustannuksia säästäen


Muuttofirma on helpompi ja nopeampi tapa hoitaa muutto, kun koti on vaihtumassa toiseen ja muutettavaa tavaraa on kertynyt huoneistoon ja varastoon. Meillä on käytössä iso kuorma-auto puhtailla sisätiloilla ja reippaat muuttomiehet, jotka hoitavat muutettavan tavaran kantamisen, lastaamisen, kuljetuksen sekä purkamisen osoitteesta toiseen, miten paljon muuttoapua sitten tarvitsetkaan. Teemme kotimuuttojen lisäksi yritysmuuttoja Espoon, Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella, myös muualla Suomessa ja ulkomailla sopimuksen mukaan.


Kauttamme on saatavilla muuttolaatikot. Lisäksi tarjoamme kuljetuspalvelun esimerkiksi pianoille, sohville ja muille yksittäisille isoille tavaroille. Ota yhteyttä ja tilaa toiveidesi mukaan suunniteltu muutto!

kotimuutto pakettiauto

Kilpailukykyiset hinnat ja laadukas muuttopalvelu

Yksi tärkeimpiä toimintamme kulmakiviä on tarjota mahdollisimman edulliset hinnat, mutta korkealla laadulla toteutetut palvelut. Kotimuutot hoidetaan aina tehokkaasti turhia viivyttelemättä, ja iso auto mahdollistaa minimaaliset kuljetuskerrat.

Keskustelemme mielellämme kaikista muuttoon liittyvistä yksityiskohdista, joiden perusteella voimme antaa muuttoon kuluvan aika- ja hinta-arvion. Monet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat luottaneet palveluumme vuosien
varrella – asiakaspalautteisiimme voit tutustua täällä.

Muuttolaatikot: Iisimuuton asiakkaana Lainalaatikko antaa -20 % alennuksen lainalaatikon päivävuokrasta. Voit tilata laatikot suoraan kotiin numerosta 09 5123 123 tai osoitteesta lainalaatikko.fi.


Pianon kuljetus: Pianopojat antavat -10 % alennuksen pianon kuljetuksesta, mainitse Iisimuutto Espoo tilausta tehdessäsi.


Maksuvälineet: käteinen tai kortti muuton yhteydessä. Yrityksille laskulla, laskutuslisä +15 € / lasku.


Huom! Muutto ja kuljetus ovat luvanvaraista toimintaa, jota koskee myös tilaajavastuu. Meillä Iisimuutossa on Euroopan yhteisölupa, kuljettajan ammattipätevyys ja vastuuvakuutus aina 1 000 000 € asti.

muuttokuorma

Ota yhteyttä

Emme ehdi aina vastaamaan puhelimeen, joten teethän tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai sähköpostitse. Merkitse tarjouspyyntöön mielellään muuton ajankohta, osoitteet, asunnon koko, kerros, onko talossa hissiä ja tarvittava muuttolaatikoiden määrä.

Iisimuutto
Salakkatie 4 C

02170 Espoo

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.
hCaptcha