Yritysmuutto Espoossa, Helsingissä ja muualla Suomessa

Kun toimitilat vaihtuvat, meiltä saat tehokkaan ja edukkaan muuttopalvelun myös ulkomaille


Iisimuuton yritysmuutto on turvallinen ja ripeä muuttopalvelu yrityksille Espoon, Helsingin, Vantaan ja koko Suomen alueella, myös ulkomailla. Räätälöimme muutot huolellisesta suunnittelusta alkaen, joka voi sisältää tarvittaessa kartoituskäynnistä asiakkaan toimitiloissa. Näin pystymme antamaan mahdollisimman tarkan aika- ja hinta-arvion suoritettavasta muutosta sekä huomioimaan kaikki mahdolliset muutettavaan irtaimistoon sekä asiakkaan toiveisiin liittyvät erityisjärjestelyt.


Pyydä tarjous saman tien yrityksesi muutosta tai tilaa meidät käymään kohteessasi. Kanssamme voit luottaa muuton tapahtuvan hallitusti sovittuna ajankohtana, kaikki muuttoasi koskevat toiveet huomioiden.

muuttokalusto

Muuttolaatikot: Iisimuuton asiakkaana Lainalaatikko antaa -20 % alennuksen lainalaatikon päivävuokrasta. Voit tilata laatikot suoraan kotiin numerosta 09 5123 123 tai osoitteesta lainalaatikko.fi.


Pianon kuljetus: Pianopojat antavat -10 % alennuksen pianon kuljetuksesta, mainitse Iisimuutto Espoo tilausta tehdessäsi.


Maksuvälineet: käteinen tai kortti muuton yhteydessä. Yrityksille laskulla, laskutuslisä +15 € / lasku.


Huom! Muutto ja kuljetus ovat luvanvaraista toimintaa, jota koskee myös tilaajavastuu. Meillä Iisimuutossa on Euroopan yhteisölupa, kuljettajan ammattipätevyys ja vastuuvakuutus aina 1 000 000 € asti.

Kokenut henkilöstö ja kunnon muuttokalusto

Muuttoja tekevä tiimimme on toteuttanut vuosien varrella jo yli tuhat muuttoa, joista osa on yritysmuuttojen ohella kotimuuttoja. Vaalimme tarkoin henkilökuntamme ammattitaitoa, millä on saavutettu hyviä asiakaskokemuksia. Niistä voit lukea lisää täältä. Iso kuorma-automme mahdollistaa osaltaan, että yritysmuutto toteutuu kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Emme ehdi aina vastaamaan puhelimeen, joten teethän tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai sähköpostitse. Merkitse tarjouspyyntöön mielellään muuton ajankohta, osoitteet, asunnon koko, kerros, onko talossa hissiä ja tarvittava muuttolaatikoiden määrä.

Iisimuutto
Salakkatie 4 C

02170 Espoo

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.
hCaptcha